Restriktioner for foreningslivet, og idrætscenter

kære medlemmer, der er desværre kommet flere restriktioner for foreningslivet, og idrætscenter. Dette dækker desværre også over Fitness Fabrikken, det betyder at vi har lavet nogle restriktioner for centeret.
Fra den 29-10 skal du have mundbind på, når du bevæger dig ind i Fitness Fabrikken, så snart du er forbi nøglebriks døren, må du tage det af igen. Mundbindet gælder også når du bevæger dig ud ad nøglebriks døren. Du skal være omklædt når du kommer i centret, og der må max være 1 person i indgangen til Fitness Fabrikken, ad gangen.

Fra den 26-10 må der max være 25 personer inde i centeret ved maskinerne. Og i sal 2,3 & 4 må der max være 10 personer, i vær sal. Der må heller ikke være mere end 10 personer på holdtræning, på grund af forsamlingsforbuddet, det betyder at det er først til mølle, inden alle pladers er optaget, det betyder også at hvis du ikke her tilmeldt dig holdtræning, og der ikke er plads, så vil du blive afvist til holdtræning, det samme gælder hvis der er for mange personer i et lokale.

Udgivet i Uncategorized.